Stockholms äldsta gaybar och restaurang söker dig som vill ha ett kul och uppskattat extrajobb främst helgkvällar. Jobbet består till största del av barservering.

Då de flesta av våra gäster är stammisar vi bryr oss mycket om, är vi måna om att de som jobbar hos oss passar in i ”vårt gäng” och den atmosfär vi hoppas gör Side Track till baren alla känner sig välkomna till och hemma hos. Oavsett om du smiter in för en snabb aw, ska möta en grindrflirt, är fullt dressad inför fetischfesten, ska fira födelsedagen eller jubileet, eller vill bjuda ut mamma i gaystockholm, så har du naturligtvis både hjärte- och stjärterum hos oss!

Som du förstår värderar vi personkemi och gästbemötande högt, men vi ser givetvis gärna att du har erfarenhet av att jobba i bar.

Låter detta inte som ett underbart kul ställe att jobba på? Vi tycker ju givetvis det, och ser fram emot att få träffa dig! Är du intresserad av att bli en del av vårt CREW, så kom förbi med ett cv och hälsa på oss på Side Track. Vi har öppet onsdag till lördag, 18-01!